eventum
...nalagam...
Onemogoči prednalaganje

PREDSTAVITEV PODJETJA

Dobrodošli na spletni strani podjetja EVENTUM d.o.o., družbe, ki posluje na področju posredovanja in svetovanja v prometu z nepremičninami že od leta 2003. Specializirani smo za Ljubljano in njeno okolico.

Lastniki nepremičnin, razmišljate o prodaji ali oddaji vaše nepremičnine ali ste že v tem procesu in ne najdete primernih kupcev ali najemnikov za vašo nepremičnino oz. ne veste določiti cene in potrebujete dober nepremičninski nasvet? V kolikor si želite pridobiti še dodatno mnenje in nam zaupati to nalogo, vas vabimo k sodelovanju. Z veseljem vam bomo brezplačno svetovali in poskušal ustreči vašim željam. Obsežno znanje, bogat nabor informacij in dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da svojim naročnikom ponudimo najbolj ustrezno in celovito rešitev. Zagotovimo vam učinkovito oceno tržne vrednosti nepremičnine, ki je primerljiva z vrednostmi podobnih nepremičnin na trgu. Prepričani smo, da bodo naše storitve poenostavile prodajo ali oddajo vaše nepremičnine, hkrati pa bo vaša ponudba hitro prišla na naslove potencialnih interesentov. Skupaj bomo poiskali način, kako čim bolje iztržiti vašo nepremičnino, v vaše in naše zadovoljstvo.

Iščete stanovanje, hišo, poslovni prostor ali zemljišče in med ponudbo niste našli tistega kar ste iskali? Mi poznamo in razumemo potrebe kupcev in najemnikov, zato zaupajte to nalogo nam in nam prepustite, da poiščemo nepremičnino, ki bo ustrezala vašim željam. O primernih nepremičnih vas sproti obveščamo.

V našem ceniku ne boste zasledili dodatnih stroškov, npr. stroškov zastopanja v postopkih pridobivanja soglasij, dovoljenj, fotokopij izvirnikov in drugih potrdil, ki so potrebni za veljavno sklenitev pravnega posla. Brezplačno tudi organiziramo cenitev nepremičnine, izdelavo energetske izkaznice, izvedbo parcelacije, zastopamo vas v davčnem postopku, hranimo denarna sredstva na fiduciarnem računu, uredimo prenos naročniških razmerij in priključkov ob primopredaji nepremičnine, vse to, če so te storitve v okviru realizacije posameznega pravnega posla. Ne zračunavamo niti ogledov oz. dejanskih stroškov, v primeru, da ne pride do realizacije pravnega posla z našim posredovanjem.
Nudimo vam tudi poseben popust v primeru, če s posredovanjem naše družbe zaključite več nepremičninskih poslov.

Pri uresničevanju vaših želja sodelujemo z ustreznimi strokovnjaki in drugimi nepremičninskimi družbami, vse v želji, da v najkrajšem času realiziramo vašo zahtevo.

Skratka, nudimo profesionalnost, zagotavljamo vam popolno pravno varnost, saj izpolnjujemo vse zakonsko določene zahteve in obveznosti (imamo licenco za posredovanje v prometu z nepremičninami, zavarovanje odgovornosti nepremičninskih posrednikov, fiduciarni račun, pogodbe o pravnih poslih nam sestavlja notar), tako da celoten postopek izpeljemo zanesljivo in strokovno. Trudimo se, da smo maksimalno korektni do vseh strank, delujemo na prijazen način ter spoštujemo zaupnost podatkov.

Vemo, da smo na pravi poti, saj se naše stranke rade vračajo k nam.

S spoštovanjem.
Greta Mlinar