eventum
...nalagam...
Onemogoči prednalaganje

POVPRAŠEVANJE PO NEPREMIČNINAH

Nameravate prodati ali oddati nepremičnino oz. ste že v tem procesu? Če se vaša nepremičnina nahaja v Ljubljani ali njeni okolici, zaupajte to nalogo nam. Ker smo specializirani za to območje, imamo veliko povpraševanj po nepremičninah.

Vključitev v našo ponudbo pomeni pomembno prednost, saj bo vaša ponudba prišla na naslove potencialnih interesentov in boste s tem vključeni v aktivno iskanje kupcev ali najemnikov za vašo nepremičnino.

S svojim znanjem, dolgoletnimi izkušnjami, korektnim in osebnim pristopom vas želimo razbremeniti in vam poenostaviti postopek prodaje ali oddaje vaše nepremičnine. Pomagamo vam poiskati najboljšega ponudnika v čim krajšem času in vas tudi zanesljivo vodimo skozi celoten postopek izpeljave pravnega posla.

Vpis nepremičnine

navedite obvezno, zaradi prvega kontakta

Na podlagi podrobnejšega pregleda gibanja cen nepremičnin in povpraševanja po nepremičninah vam lahko zagotovimo učinkovito oceno tržne vrednosti nepremičnine. Previsoka cena namreč pomeni, da nepremičnine ne boste uspeli prodati oz. oddati, prenizka pa, da zaslužite premalo. Le optimalna izhodiščna cena zagotavlja največji izkupiček in najkrajši čas prodaje ali oddaje.