eventum
...nalagam...
Onemogoči prednalaganje

TRNOVO, ZIHERLOVA - BALKON, JUŽNA LEGA

119.000,00 EUR
Posredovanje: Prodaja
Vrsta: Stanovanje
Tip: Garsonjera
Regija LJ-mesto
Naselje Trnovo
Velikost: 31.5 m2
Nadstropje: 4/7
Leto: zgrajeno leta 1982
adaptirano l. 2012
Energ. razred:
Referenčna št.: 6224648

31,5 m2, garsonjera, zgrajena l. 1982, adaptirana l. 2012, 4/7 nad., le streljaj od mestnega središča je v urejenem bloku naprodaj zelo prijetna, svetla in sončna garsonjera z odprto balkonsko ložo in oprtim pogledom proti južnemu gričevju na obrobju Ljubljane (uporabna površina 27,7 m2), J-lega, v večini obnovljena in opremljena, oprema je vključena v ceno, možen je takojšen prevzem, Zk urejeno - vabljeni na ogled, prodamo. Cena: 119.000,00 EUR

Dodaten opis:

Stanovanje sestoji iz funkcionalne predsobe z gardrobnimi omarami, enotnega dnevno-bivalnega prostora s kuhinjo iz katerega se dostopa na balkonsko ložo ter udobne kopalnice, dodatno je shramba v pritlični etaži objekta.

Stanovanje je v večini obnovljeno in novejše opremljeno: kuhinjski elementi in steklokeramični štedilnik so stari 6 let, pred 3 leti - nova vhodna protivlomana vrata in raditorja, pralni stroj je star 2 leti, pred dvema letoma so bila vgrajena tudi nova balkonska vrata, lansko leto sta bila zamenjana hladilnik in kuhinjska napa.

V predsobi in sobi je položen lamenlni parket, ki je zaščiten s tekstilno oblogo in zato lepo ohranjen.

Stroški po zamenjavi centralne peči niso visoki, so tudi števci za toplo vodo.

Možnost izbire med več optičnimi operaterji.

Parkirna mesta pred blokom - letna dovolilnica.

Blok je zelo urejen, delno obnovljen in ima zbranih že veliko sredstev za obnovo fasade. Ima novejšo varčno kondenzacijsko peč kar je zelo zmanjšalo stroške ogrevanja. Vhod v stavbo je v celoti obnovljen z novimi protivlomnimi vrati, domofoni, poštnimi nabiralniki. Obnovljeno je tud dvigalo in dostopna klančina do vhoda.

V okolici stavbe je veliko zelenih površin, otroško igrišče, v neposredni bližini je rekreacijski center, blizu je osnovna šola, otroški vrtec, trgovine, lepe sprehajalne poti in gostinski lokali ob Ljubljanici,...


Želim več informacij/ogled
Eventum

Eventum


Greta Mlinar

GRETA MLINAR

Kontakt:

040 82 99 99