eventum
...nalagam...
Onemogoči prednalaganje

SMLEDNIK

225.000,00 EUR
Posredovanje: Prodaja
Vrsta: Hiša
Tip: Dvostanovanjska
Regija LJ-okolica
Naselje Smlednik
Velikost: 220 m2
Parcela: 835 m2
Nadstropje: P+1
Leto: zgrajeno leta 1935
adaptirano l. 2006
Energ. razred:
Referenčna št.: 6243888

220 m2, dvostanovanjska, zgrajena l. 1935, adaptirana l. 2006, 835 m2 zemljišča, P+1, na lepi sončni lokaciji je naprodaj večja dvo-stanovanjska hiša z lepim velikim vrtom, ki omogoča gradnjo še ene hiše, stanovanja sta povsem ločena (zgornje povsem obnovljeno oz. na novo izdelano, spodnje potrebno obnove), lahko pa se obe etaži ponovno poveže in lahko funkcionira kot večja eno-stanovanjska hiša, hiša je dobre gradnje, z naknadno izoliranimi temelji, tako da je povsem suha, ima v celoti obnovljeno streho, priporočamo ogled in nakup - zanimivo tudi z naložbenega vidika - vabljeni, prodamo. Cena: 225.000,00 EUR

Dodaten opis:

Če iščete dvo-stanovanjsko hišo ali večjo eno-stanovanjsko hišo blizu Ljubljane, z večjim vrtom, kraju z vso potrebno infrastrukturo in v bližini lepih sprehajalnih poti (Zbiljsko jezero, Stari grad, golf igrišče), je ta ponudba mogoče ustrezna za vas

Na lepi sončni lokaciji je naprodaj večja dvo-stanovanjska hiša v dveh etažah (prtličje in nadstropje, visoka podstršna etaža je neizdelana), z lepim velikim vrtom. Stanovanja sta povsem ločena (zgornje povsem obnovljeno oz. na novo izdelano, spodnje potrebno obnove), lahko pa se obe etaži ponovno poveže in lahko funkcionira kot večja eno-stanovanjska hiša.

Ker je hiša postavljena bolj na eni strani parcele, parcela omogoča tudi gradnjo dodatne stanovanjske hiše, kar daje nepremičnini dodatno vrednost in zanimiva tudi z naložbenega vidika.

Hiša je dobre gradnje, z naknadno izoliranimi temelji, tako da je povsem suha in ima v celoti obnovljeno streho (z ostrešjem).

Razporeditev prostorov:

PRITLIČJE: vhodna veža in predsoba, bivalna kuhinja, 2 sobi, kopalnica in ločen WC, shramba (iz shrambe, WC-ja in predsobe je možno izdelati tudi dodatno sobo), kurilnica;

NADSTROPJE: predsoba, bivalna kuhinja, 3 sobe, večja kopalnica, shramba.

PODSTREHA: visoka, neizdelana

Stanovanje v 1. nadstropju je bilo v celoti obnovljeno (na novo vse inštalacje in odtoki, kopalnica, obnovljene stene, talne bloge, notranja vhodna in balkonska vrata).

Stanovanje v pritličju je potrebno obnove, je pa povsem suho in redno vzdrževano.

Centralno ogrevanje je na kurilno olje.

Leta 2006 je bila v celoti obnovljena streha (z ostrešjem) ter izolirani so bili temelji hše, narejena je bila drenaža ter odvodnjavanje.

Poleg hiše je dodatni nestanovanjski objekt - garaža z drvarnico - 30 m2.

Poleg garaže za eno osebno vozilo je pred hišo prostor za parkiraje več vozil.

V neposredni bližini se nahaja osnovna šola, vrtec, postajališče LPP št. 30. Lokacija pa nudi tudi veliko možnosti za preživljanje prostega časa v naravi (Stari grad, golf igrišče, Zbiljsko jezero).

Urejena gradbena dokumentacija in vpis v ZK. Možen je takojšen prevzem. Vabljeni na ogled!


Želim več informacij/ogled
Eventum

Eventum


Greta Mlinar

GRETA MLINAR

Kontakt:

040 82 99 99