eventum
...nalagam...
Onemogoči prednalaganje

PODPEČ

240.000,00 EUR
Posredovanje: Prodaja
Vrsta: Hiša
Tip: Dvojček
Regija LJ-okolica
Naselje Podpeč
Velikost: 146.9 m2
Parcela: 452 m2
Nadstropje: P+1
Leto: zgrajeno leta 2007
Energ. razred: EI v izdelavi
Referenčna št.: 6241853

146,9 m², dvojček, zgrajen l. 2007, 452 m² zemljišča, P+1, zelo urejena enota stanovanjskega dvojčka z večjo parcelo, finalna dela so bila izvedena z materiali visokega cenovnega razreda, prijetna lokacija, ki nudi veliko intimnosti, v bližini postajališča mestnega prometa, oprema lahko ostane in je vključena v ceno, hiša se lahko uporablja tudi kot dvo-stanovanjska (2 kuhinji in 2 kopalnici), priporočamo ogled - vabljeni, prodamo. Cena: 240.000,00 EUR

Dodaten opis:

Razporeditev prostorov:

PRITLIČJE: predprostor, večja kopalnica z masažno banjo, večji dnevno bivalni prostor (kuhinja z jedilnico in devno sobo) s kaminom in izhodom v atrij, spalnica, shramba s pečjo za CK;

NADSTROPJE: manjši dnevno bivalni prostor (kuhinja z dnevno sobo) z izhdom na teraso, 2 spalno sobi (ena z izhodom na balon), večja kopalnica s savna-tuš kabino.

Hiša je kvaliteno zgrajena, finalna dela pa so bila izvedena z materiali višjega cenovnega razreda (talne obloge (granit, parket), kopalniška keramika, kamin v dnevni sobi, stavbno pohištvo, ...).Tudi stanovanjska oprema je višjega cenovnega razreda, zelo ohranjena in lahko ostane.

Parcela je večja, ograjena, sončna in nudi veliko intimnosti, tako da je lokacija izredno prijetna. Dvorišče je tlakovano in omogoča parkiranje več vozil. V atriju je tudi zidan vrtni kamin in prostorna vrtna lopa.

Do postajališča mestnega avtobusa je le 5 minut hoje. 

V naselju so osnovna šola, vrtec, trgovine, pošta, bencinska postaja, zdravstveni dom, lekarna, ... ter lepe sprehajalne poti v naravi (Podpeško jezero, Ljubljansko barje, hribček s cerkvijo Sv. Ane, ...)


Želim več informacij/ogled
Eventum

Eventum


Greta Mlinar

GRETA MLINAR

Kontakt:

040 82 99 99