eventum
...nalagam...
Onemogoči prednalaganje

LJ. ŠIŠKA

162.000,00 EUR
Posredovanje: Prodaja
Vrsta: Stanovanje
Tip: 3-sobno
Regija LJ-mesto
Naselje LJ-Šiška
Velikost: 74 m2
Nadstropje: 4/4
Leto: zgrajeno leta 1961
Energ. razred: EI v izdelavi
Referenčna št.: 6286299

74 m², 3-sobno, zgrajeno l. 1961, 4/4 nad., v zgornji etaži nizkega bloka, z lepo razporeditvijo prostorov in ugodno lego (dnevna soba z balkonom in bivalna kuhinja z Z-lego ter spalni sobi z V-lego), sproti vzdrževano, dvigala ni, v neposredni bližini vse potrebne infrastrukture, vendar hkrati zelo mirna lokacija (stavba odmaknjena od glavnih prometnic), možen je hiter prevzem, vabljeni na ogled, prodamo. Cena: 162.000,00 EUR

Dodaten opis:

Razporeditev prostorov:

hodnik, iz katerega se dostopa v bivalno kuhinjo, spalno sobo, kopalnico in dnevno sobo, iz dnevne sobe se dostopa v drugo spalno sobo ter na balkon.

Skupna površina je 74,0 m², od tega predstavlja uporabna stanovanjska površina 65,9 m², balkon meri 4,2 m² in dve kletni shrambi v skupni izmeri 3,9 m².

Stanovanje ima lepo razporeditev prostorov in ne deluje utesnjeno, sega na dve strani bloka (lega V-Z), z odstranitvijo stene med kuhinjo in jedilnice se lahko ta dva prostora povežeta.

Okna so lesena dvoslojna, talna obloga je laminat, kopalnica ni obnovljena, centralno ogrevanje je na toplovod, optčni priključek.

Stavba ima obnovljeno streho, za izolacijsko fasado se še zbirajo sredstva v rezervni sklad.

Pred blokom je zadostno število parkirnih mest.

Lokacija je res dobra, saj so v neposredni bližini otroški vrtci, osnovna šola, trgovina, ..., dostop do obvoznice je hiter, obenem pa je naselje dovolj mirno in ima tudi zelene površine.


Želim več informacij/ogled
Eventum

Eventum


Greta Mlinar

GRETA MLINAR

Kontakt:

040 82 99 99