eventum
...nalagam...
Onemogoči prednalaganje

LJ. ŠIŠKA

207.000,00 EUR
Posredovanje: Prodaja
Vrsta: Stanovanje
Tip: 4-sobno
Regija LJ-mesto
Naselje LJ-Šiška
Velikost: 91.2 m2
Nadstropje: 4/12
Leto: zgrajeno leta 1968
Energ. razred:
Referenčna št.: 6276826

91,2 m2, 4-sobno, zgrajeno l. 1968, 4/12 nad., stanovanje se nahaja v urejeni stolpnici, na dobri lokaciji, je svetlo in sončno, z odprtim pogledom ter orientirano stran od glavne ceste, ima odlično razporeditev prostorov (polega spalnice je še garderobni prostor, tako da je stanovanje v bistvu 4,5-sobno), ugodna lega in odprt pogled, dva balkona, dvigalo, veliko parkirišče pred stavbo, v neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura in več linij LPP, možen je takojšen prevzem in dogovor glede cene, priporočamo ogled - vabljeni, prodamo. Cena: cca 207.000,00 EUR

Dodaten opis:

Skupna povšina dela stavbe je 91,2 m2, od tega je uporabna stanovanjska površina 83,6 m2, dodatno dva balkona v skupni izmeri 5,6 m2 (eden manjši cca 1 m2 in drugi bolj prostoren) ter ketna shramba 2 m2.

Lepa razporeditev prostorov::

funkcionalen hodnik, kuhinja (izhod na manjši balkon) v povezavi z jedilnico (izhod na večji balkon, večja dnevna soba (iz katere je tudi izhod na večji balkon; stena med jedilnico in dnevno sobo ni nosilna, tako da jo je možno tudi delno ali v celoti odstraniti), spalnica, poleg spalnice je garderoba, 2 otroški sobi, ločena kopalnica in WC.

Lokacija je odlična in prav tako sama lega stanovaja, saj je stanovanje orientirano stran od glavne ceste, je svetlo in sončno ter ima odprt pogled.

V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura in tudi zelene površine, lokacija pa omogoča tudi hiter dostop do obvoznice. Blizu se gradi največji trgovsko-sportni center v Sloveniji.


Želim več informacij/ogled
Eventum

Eventum


Greta Mlinar

GRETA MLINAR

Kontakt:

040 82 99 99