eventum
...nalagam...
Onemogoči prednalaganje

GROSUPLJE, BRINJE

315.000,00 EUR
Posredovanje: Prodaja
Vrsta: Hiša
Tip: Samostojna
Regija LJ-okolica
Naselje Grosuplje
Velikost: 318 m2
Parcela: 559 m2
Nadstropje: P+1+M
Leto: zgrajeno leta 1980
adaptirano l. 2008
Energ. razred:
Referenčna št.: 6264519

318 m2, samostojna, zgrajena l. 1980, adaptirana l. 2008, 559 m2 zemljišča, P+1+M, na odlični, mirni, sončni in razgledni lokaciji, v urejenem naselju stanovanjskih hiš, blizu OŠ in s hitrim dostopom do avtoceste in Ljubljane, je naprodaj večja, generalno in kvalitetno obnovljena hiša, lahko je tudi dvo-stanovanjska (dva vhoda), velika sončna terasa, ki nudi veliko intime, urejena ograjena parcela z velikim dvoriščem, ki omogoča parkiranje večjega števila vozil, urejena dokumentacija, lahko ostane v celoti opremljena, možen je hiter prevzem, resnično vredna ogleda - vabljeni, prodamo. Cena: 315.000,00 EUR

Dodaten opis:

Hiša ima tri etaže - pritličje, nadstropje in mansardo. Skupna notranja bivalna povšina je 228 m2, dodatno terasa 60 m2 ter od hiše ločena kletna shramba 30 m2.

Razporeditev prostorov:

PRITLIČJE (ločen vhod): soba za druženje, garderoba, fitnes soba s savno, knjižnica oz. večnamenska soba, pralnica, WC, kurilnica - v tej etaži je možno izdelati samostojno stanovanje;

NADSTROPJE (ločen vhod): garderoba, 2 spalni sobi, bivalna kuhinja v povezavi z dnevno sobo in izhodom na balkon, kopalnica; (ob vhodu je velika (delno nadkrita) sončna terasa (JZ-lega), povezana z vrtom);

MANSARDA: dva večja prostora in velik balkon - tudi v to etažo je speljana voda, tako da bi tudi ta etaža lahko funkcionrala kot samostojna stanovanjska enota.

Hiša je bila v letih od 2006 do 2008 v celoti kvalitetno obnovljena: v pritlični etaži na novo narejeni tlaki in izolacija, fasada 12 cm kamena volna, izolirana streha 30 cm in kritina Gerard, električne in vodovodne inštalacije ter obnova sanitarij, okna, vrata, talne obloge, na novo izdelana velika zunanja terasa ter pod njo od hiše ločena vkopana klet.

Centralno ogrevanje preko dveh ločenih peči - majhna poraba energentov. Ogrevanje sanitarne vode preko toplotne črpalke.

Parcela je v celoti urejena in ograjena. Dostopna vrata na daljinski upravljalnik. Veliko dvorišče omogoča parkiranje do šest vozil.

Hiša se nahaja v urejenem naselju stanovanjskih hiš. Lokacija je zelo mirna in sončna, dvignjen teren pa omogoča tudi lep razgled. Na zadnjem sončnem delu hiše, kjer je terasa, ni sosednjih stavb, kar nudi tudi dovolj intime.

Lokacija je odlična tudi zaradi neposredne bližine vse potrebne infrastrukture. Do avobusne postaje LPP (3G) in do bližnje osnovne šole je tri minute hoje. Hiter in enostaven je tudi dostop do avtoceste in Ljubljane.


Želim več informacij/ogled
Eventum

Eventum


Greta Mlinar

GRETA MLINAR

Kontakt:

040 82 99 99