eventum
...nalagam...
Onemogoči prednalaganje

BROD, TACENSKA CESTA

75.000,00 EUR
Posredovanje: Prodaja
Vrsta: Stanovanje
Tip: Garsonjera
Regija LJ-mesto
Naselje Brod
Velikost: 23.6 m2
Nadstropje: M/3
Leto: v stavbi zgrajeni leta 1920
adaptirano l. 2018
Energ. razred:
Referenčna št.: 6211922

23,6 m2, garsonjera, v stavbi zgrajeni l. 1920, adaptirana l. 2018, M/3 nad., v celoti kvalitetno obnovljeno stanovanje, v zgornji mansardni etaži starejše 7-stanovanjske stavbe, ki ima obnovljeno streho in izolacijsko fasado, navedena kvadratura je uporabna površina (brez nižjih površin stanovanja), dodatno stanovanju pripada večja kletna shramba in določeno ter tako zagotovljeno parkirno mesto na dvorišču, stanovanje je zelo svetlo in zelo dobro toplotno izolirano, vsa oprema vključno z novejšo belo tehniko lahko ostane v stanovanju, prodamo. Cena: 75.000,00 EUR

Dodaten opis:

Stanovanje sestoji iz manjše predsobe, kopalnice in osrednje sobe, ki je delno pregrajena, da je ločeno enojno ležišče z računalniškim kotičkom.

Obnova:

l. 2018 - Letos je bila v celoti obnovljena kopalnica ter vsa vodovodna napeljava z odtoki (tudi v kuhinji), vgrajena so bila zelo kvalitetna vhodna protivlomna vrata, kvalitetna notranja vrata ter nova strešna okna.

l. 2015 - Pred tremi leti je bila zamenjana kuhinjska oprema, talne obloge, vgrajeno okno, ki ni strešno, na stropu položen knauf s toplotno izolacijo, obnovljena električna napeljava.

l. 2011 - Obnova stavbe - nova kritina in izolacijska fasada. 

Ogrevanje: električno - varčni radiator

Internet: optika 

V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura: postajališče LPP, trgovina, osnovna šola vrtec, ... ter tudi zelene površine (Šmarna gora).

Pogoj prodajalca – plačil za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroškov za posredovane v višini 2% + DDV od pogodbeno dogovorjene vrednosti.


Želim več informacij/ogled
Eventum

Eventum


Greta Mlinar

GRETA MLINAR

Kontakt:

040 82 99 99