eventum
...nalagam...
Onemogoči prednalaganje

BEVKE

135.000,00 EUR
Posredovanje: Prodaja
Vrsta: Hiša
Tip: Dvojček
Regija LJ-okolica
Naselje Bevke
Velikost: 100.1 m2
Parcela: 237 m2
Nadstropje: P+M
Leto: zgrajeno leta 2011
Energ. razred:
Referenčna št.: 6264659

100,1 m2, dvojček, zgrajen l. 2011, 237 m2 zemljišča, P+M, na zelo mirni, zeleni in sončni lokaciji, z odprtim pogledom, v III. podaljšani gradbeni fazi in delno izvedenimi inštalacijami, dve etaži - pritličje in mansarda, čistilna naprava, lepa in funkcionalna razporeditev prostorov, za dokončanje objekta je potrebnih še cca 50.000 EUR, vabljeni na ogled, prodamo. Cena: cca 135.000,00 EUR

Dodaten opis:

Razporeditev prostorov:

PRITLIČJE: kuhinja z jedilnico in dnevno sobo (en prostor) - če bi vam zadostovala manjša dnevna soba je možna tudi pregraditev in pridobitev dodatne sobe, ulitity, WC s tušem in prostorom za CK peč;

MANSARDA (višji kolenčni zid): 3 sobe, kopalnica.

Razpeljane so že električne in telekomunikacijske inštalacije. Objekt ima že čistilno napravo. Okolica objekta je delno urejena.

Glede CK ogrevanja je možnost ogrevanja s plinom (plinohram), s toplotno črpalko, ...

Stavba se nahaja v naselju novejših stanovanjskih hiš in ima odprt pogled proti Ljubljanskemu barju. Okolica je primerna za mlade družine, v naselju so osnovna šola, vrtec ter nov športni center ter tudi veliko lepih zelenih površina.

Hiter dostop do avtoceste, 18 km do centra Ljubljane.

Pogoj prodajalca – plačil za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del stroškov za posredovane v višini 2% + DDV od pogodbeno dogovorjene vrednosti.


Želim več informacij/ogled
Eventum

Eventum


Greta Mlinar

GRETA MLINAR

Kontakt:

040 82 99 99